Training, Coaching & Consultancy

Frans is sales expert, proces analist, trainer en MBit Coach. Daarnaast heeft hij veel ervaring in sales, accountmanagement, business development in binnen – en buitenland, Hij is de aneasthesist van jouw organisatie. Hij bereid jou en je organisatie voor op de toekomstige operatie.

Eefke is al meer dan 20 jaar onderneemster  Zij heeft veel ervaring als trainer,Lumina Spark & Emotion coach,  is paardencoach en healer. Zij laat zich leiden door de paarden en de natuur en gaat op zoek naar het fundament in jou en in jouw organisatie. Zij richt zich op de kracht en het plezier dat nodig is om je drijfveren te activeren.

Training & Coaching

Koerswijziging borgen & Potentieel aanboren &Duurzame oplossingen
Dat is waar EQuiMio Training, Coaching & Consultancy voor staat.

Wij begeleiden jou en/of jouw organisatie naar een “next level”. Klaar voor de intens veranderende samenleving. Op dit moment bevindt de wereld zich in shock, een stroomversnelling van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, verhoogde gevoeligheid van mensen, technische ontwikkelingen, verwachtingen ten aanzien van zorg voor de medemens, bezuinigingen.

De beleving van deze turbulente tijd is niet voor iedereen evident. Het plezier waarmee we deze stroomversnelling bevaren is afhankelijk van wie er mee in de boot zit. Dat is waar wij bij ondersteunen. People-management  en procesmanagement aangepast aan de nieuwe tijd.

Wij ondersteunen met behulp van:
– Lumina Spark
– Mbraining
– Paardencoaching
– Wandelcoaching
– Energetisch werk

Wij zijn beschikbaar voor:
– individuele coachingstrajecten
– kortdurende intensieve managementtraining
– burn-outpreventie
– luchtige teamuitjes met een serieuze ondertoon
– intensief verandertraject

Voor meer informatie: frans@equimio.be

Consultancy

Je kunt ons ook inhuren als consultant. Wij zullen dan met een kritische blik en enorme drive jouw organisatie ondersteunen om de door jou gewenste volgende stap te maken.

Met de kennis van Frans in zakelijke wereld en de kennis van Eefke van in de sociale sector zijn we een team wat veel kan bijdragen aan het verbeteren van de interne processen in jou organisatie.

Wij zetten naast onze jarenlang ontwikkelde vaardigheden de volgende tools in:
– Lumina Spark
– Mbraining
– Paardencoaching
– Wandelcoaching
– Energetisch werk